У Київській області потребує допомоги небайдужих дитина, яка страждає на лейкемію. Про це повідомили у виданні «Погляд», посилаючись на дані групи підтримки дівчинки.

Зазначається, що Ксенії з села Михайлівка-Рубежівка, що на Київщині, лише шість рочків, вона єдина дитина у родині.

Лікарі встановили крихітці страшний діагноз - “гостра лімфобластна лейкемія BII”. Щоб вилікувати смертельну недугу, потрібні чималі кошти, яких у сім’ї дівчинки просто немає. Усіх, кому небайдуже життя маленького янголятка, просять допомогти у зборах грошей на лікування.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Перераховувати кошти просять на карту «Приватбанку» 5169 3600 0322 0484, яка належить батькові дівчинки - Вагіну О. Ю. Також при переказі бажано вказувати призначення коштів «на лікування».

Крім того, дитині необхідні лікарські препарати: «Преднізалон» в ампулах виробництва Німеччини (у великій кількості) та «Ранітидин» - також у чималій кількості. Передати лікарські засоби можна через Наталію (0989000144) або надіслати “Новою поштою” на адресу Михайлівка-Рубежівка, відд. 1, Київска область, (066) 504 19 85 – Вагін Олександр (батько).

Нагадаємо, Знай писав, що на Кіровоградщині малюк помер при пологах через медичну недбалість.

Знай повідомляв, що журналістка перевірила дитячий санаторій і прийшла в жах.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі люди рятують дитину з дитбудинку.