У Києві в ніч на 25 червня сталася пожежа у гуртожитку №8 Київського національного університету імені Т. Г. Шевченка. Про це повідомили в телеграм-співтоваристві «Х**вий Київ», публікуючи відповідні відеокадри.

«Що Ви робили це вночі, спали? А у 8-му гуртожитку КНУ беззавітно "запалювали". Ну і дозажигались, блін. Начебто всі живі, пожежні швиденько все локалізували», - пише в повідомленні користувач Міша Кравченко.

У ДСНС столиці повідомили, що пожежа в гуртожитку, розташованому на вулиці Ломоносова, стався близько 1:35 ночі. Поки прибули пожежники, керівництво гуртожитку вже вело боротьбу з вогнем власними силами.

Рятувальники з'ясували, що загорілася кімната на сьомому поверсі, але полум'я швидко перекинулося на найближчі приміщення – кімнати і коридор. Мешканців гуртожитку вивели на вулицю, але, за словами одного зі студентів, на восьмому поверсі ще залишалася дівчина – вона повідомила по телефону, що не може вибратися з вогню і диму. На дев'ятому поверсі також перебував студент, якого довелося рятувати з вогню.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Фото: ДСНС
Фото: ДСНС

Обох молодих людей успішно евакуювали, їх оглянули медики.

Постраждалих в результаті пожежі немає.

Нагадаємо, в порту круїзний лайнер ледь не повторив долю "Титаніка": відео зіткнення.

Як повідомляв Знай.uа сильна пожежа охопила багатоповерхівку Києва: є загиблі і постраждалі, відео з самого пекла.

Знай.uа писав, київські пожежники роздяглися під ялинкою і показали потужні шланги.