У Києві з настанням літньої спеки заборонили в'їзд великогабаритного транспорту, щоб зберегти в цілості асфальтове покриття столичних трас. Ця заборона має діяти з 5:00 ранку і до 20:00 вечора. Однак багато водіїв фур ігнорують цю вимогу, а правоохоронці закривають очі на явне порушення правил. Про це повідомили в телеграм-співтоваристві «Х**вий Київ», публікуючи на підтвердження відповідні відеокадри.

«Фурам заборонено в'їжджати в місто з п'яти до восьми вечора? І копи повинні це контролювати? Ну, так... звичайно. Х*й там плавав!», - обурюється користувач соцмережі під ніком Кухар, який стверджує, що зняв опубліковане відео на Житомирській трасі на в'їзді в столицю.

Зазначимо, що нещодавно президент України Володимир Зеленський записав емоційне відеозвернення до українських далекобійникам, які протестують проти зважування їх транспорту, і назвав цих людей «засранцами». Подібне висловлювання викликало обурення в середовищі водіїв фур і стало джерелом жартів і мемів.

Нагадаємо, У маршрутників іконки, у далекобійників - каністра - розсекречені найбільшу хитрість водіїв.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.иа, Трасу під Києвом заполонили десятки фур, далекобійники ламають рулі - досить знущатися.

Також Знай.иа писав, що Жорстока помста! Далекобійники розібралися з злодієм палива: відео.