У Києві червнева спека, що настала після незвично холодного травня, вже побив декілька температурних рекордів. Незважаючи на те, що останнім часом над столицею почастішали грози і зливи, високі показники стовпчиків термометрів не поспішають здавати свої позиції. При такій спеці жителі міста нерідко йдуть на крайні заходи, щоб хоч трохи охолодитися. І не завжди вони обмежуються купанням у фонтанах. Один з таких курйозних випадків з «перегрітої» киянкою опублікували в співтоваристві «Київ сьогодні».

«Коли ну дуже жарко. Дарницька площа», - написали у співтоваристві автори посту, оприлюднивши відео, на якому напівоголена жінка йде по середині проїжджої частини, не звертаючи уваги на машини.

При цьому дама захоплено говорить з кимось по телефону, і її зовсім не бентежить той факт, що з одягу на ній – тільки нижню білизну тілесного кольору.

У чому причина такого зовнішнього вигляду і поведінки киянки без комплексів, залишилося невідомим для користувачів мережі. Можливо, вона посперечалася з ким-то і програла спір.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Напомним нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян облягла силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.