У Києві виявили великі розкрадання під час ремонту струмка Віта. Правоохоронці підозрюють заступника керівника комунального підприємства Плесо. Про це заявили в прокуратурі Києва.

Правоохоронці розповіли, що за їх версією, під час ремонту струмка Віта в Голосіївському районі столиці було викрадено великі суми коштів. Заступник директора комунального підприємства підозрюють у внесенні недостовірних відомостей в документи підприємства про виконаних роботах. Це призвело до того, що підприємство-підрядник неправомірно отримало на 800 тисяч гривень більше.

Підозрюваного вже затримали і помістили під варту з можливістю внесення застави в сумі 630 тисяч гривень. Йому загрожує 12 років тюремного ув'язнення.

Варто відзначити, що це не єдиний випадок корупції в Україні. На Львівщині пацієнти лікарень скаржаться на створення корупційних схем. Медики в державних лікарнях намагаються взяти гроші з пацієнтів за безкоштовні процедури. При цьому каси з касовим апаратом в лікарні не виявилося, а картонна табличка з таким написом і коробочка для грошей не можуть бути касою.

Корупція є і на більш високих рівнях. Так нещодавно СБУ виявила незаконні закупівлі "Укрзалізниці" на більш ніж 100 мільйонів гривень. Компанія закупила неякісні запчастини. Після цього правоохоронці провели обшуки у філіях Укрзалізниці у 5 містах.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що на Львівщині пацієнти стали об'єктами вимагання лікарів.

Знай повідомляв, що Укрзалізницю запідозрили в закупівлі неякісних і крадених запчастин на 100 мільйонів.

Нещодавно Знай передавав, що Зеленському показали, як корупція процвітає в Укрзалізниці.