Громадський діяч Андрій Пальчевський вимагає закріпити законодавчо заборону використовувати бюджет міста у виборчих махінаціях.

"За півроку до виборів вони починають як скажені ремонтувати дороги і скрізь написано, що це за ініціативою Кличка, Варка, Дурка або як їх там називають. Мами з дітьми, жінки не можуть доїхати додому. Натомість по всьому місту написано по чиїй це ініціативи! Знаємо ми цю ініціативу - чотири роки крадемо, півроку зображуємо бурхливу діяльність!", - зазначив Андрій Пальчевський.

пробку им в одно место...!!!

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Dinsdag 23 juni 2020

Також громадський діяч зазначає, що було б непогано - і навіть на законодавчому рівні заборонити подібні махінації за півроку до виборів. Розумніше ремонтувати дороги на протязі всієї каденції мерства, а не в останні півроку.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай писав, що прозвучало припущення про те, хто стане мерами Києва, Харкова, Дніпра та Одеси. Сміливі варіанти озвучили в ефірі програми "Максимум" на каналі "НАШ".

"Дніпро – може бути втримається Філатов, Харків – Кернес переможе. Одеса – не подобається Труханов як мер. Не подобається його зв'язок з Росією, на мій погляд у нього сепаратистські погляди. Мені не подобається в якому стані Одеса, але Труханов може залишитися, тому що немає альтернатив", - стверджує гість Дмитро Гордон.

Журналіст прогнозує, що в Києві "буде серйозна боротьба".

"Віталій Володимирович Кличко в боротьбі може програти, тому що ми побачимо через пару місяців кількох людей, які все переплутають в боротьбі за пост мера Києва. Кличко доведеться важко, але він же чемпіон, великий чоловік. Буде бій", - сказав він.