На борту літака авіакомпанії МАУ під час перельоту загинули 38 цуценят. За справу взялися правоохоронці.

Про це повідомляє телеграм-канал Київ Зараз.

Так, стало відомо, що кілька днів тому з Києва в Торонто вилетів літак МАУ. На його борту було 92 пасажира, більше 3 тонн вантажу, включаючи майже 500 тварин. Відомо, що 38 цуценят не дісталися живими до Канади.

Авіалінії МАУ\Фото з відкритих джерел
Авіалінії МАУ\Фото з відкритих джерел


Відомо, що на борту літака було всього 300 кліток для тварин. Таким чином тварин посадили в тісні клітки по двоє, вони не могли пересуватися і нормально дихати через спеку. Є інформація, що там перевозили 200 цуценят французьких бульдогів на продаж.

Канада відреагувала на цей випадок і поки йде розслідування. На цей період вона заборонила МАУ перевозити тварин на літаках B767.

На Київщині також за даним фактом почалося розслідування. У самій компанії МАУ спочатку спростовували інформацію. Але в Канаді інформацію підтвердили.

В Канаді інформацію підтвердили, скріншоти

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що папуга влаштував бунт проти одноманітної їжі.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , пухнаста війна - кусака і царапка влаштували печеня битва за місце поруч з улюбленим господарем

Також " "Знай.uа" писав, що в Харківській області врятували косулю, яка застрягла в паркані.