З‘явилися жахливі кадри з місця останньої пожежі будівлі "Київпроєкту". Приміщення спалахнуло у суботу, 20 червня, вдень на пульт надійшов виклик - горить будівля "Київпроєкту". Про це повідомили на сайті ДСНС.

Вогонь охопив три поверхи – з 9 по 11-ий. Площа пожежі – 150 кв. м. Внаслідок пожежі поблизу вулиці Хмельницького вже утворилися затори.

Пожежа, фото ДСНС
Пожежа, фото ДСНС

Пожежа, фото ДСНС
Пожежа, фото ДСНС

Пожежа, фото ДСНС
Пожежа, фото ДСНС

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Пожежа, фото ДСНС
Пожежа, фото ДСНС

"О 20:21 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення про пожежу в адміністративній будівлі на вул. Богдана Хмельницького, 16-22, що у Шевченківському районі столиці", - йдеься у повідомленні пожежників.

Як виявилося, пожежа виникла в одному із офісних приміщень на 11-поверсі 16-поверхової будівлі. Не гаючи часу, бійці приступили до гасіння пожежі.

Внаслідок пожежі вогнем було знищено офісне обладнання, стільці, столи, оргтехніка у двох офісах на площі 80 кв. м та пошкоджено ще 2 офіси і загальний коридор на 11 поверсі на площі 70 кв. м.

На щастя, жертв та постраждалих немає. Причина виникнення пожежі наразі встановлюється.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в порту круїзний лайнер ледь не повторив долю "Титаніка": відео зіткнення.

Як повідомляв Знай.uа сильна пожежа охопила багатоповерхівку Києва: є загиблі і постраждалі, відео з самого пекла.

Знай.uа писав, київські пожежники роздяглися під ялинкою і показали потужні шланги.