У Києві громадський активіст В'ячеслав Сушко стверджує, що його безпідставно затримали правоохоронці. Відповідне відеозвернення він розмістив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Цю подію також висвітлює на своїй сторінці столичний активіст Сергій Бригадир.

«Врадіївка, Криве озеро, Кагарлик? Ні, просто співробітникам патрульної поліції в Дніпровському районі Києва потрібно виконувати план по затриманнях, а шукати правопорушників важко, тож вони затримують першого-ліпшого і катують у відділку - душать, заламують руки в кайданках», - прокоментував він ситуацію, що склалася із Сушком.

«Подумайте, чи є у вас знайомі, що можуть під'їхати, чи є у вас знайомі журналісти й адвокати, які терміново можуть під'їхати і врятувати вас від катувань. Можливо, нам потрібна просто поліція, яка не катує? Послухайте людину, яка просто вийшла зі свого під'їзду позайматися спортом на спортмайданчику, а замість того була побита і катована в райвідділку», - додає він.

Скрін, Facebook Сергій Бригадир

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

У свою чергу, Сушко зазначає, що його діяльність спрямовано на повернення дитячих садків столиці до їхнього функціонального призначення, «з 90-х років вони були зайняті різними органами».

«Я в свій вихідний вечір йшов на спортмайданчик. Дорогою мене затримав патруль на Соборності. Без підстав. Доставив на Запорожця, 19А, хоча ближче було б на Червоноткацьку, 2 (ГУ НП)», - наголошує він, додаючи, що «поліцейські не представилися, почали погрожувати непокорою, хоча вимог ніяких не повідомили».

Скрін, Facebook В'ячеслав Сушко

«Під тиском посадили в машину. Начебто встановити мою особу. Документи і маска у мене були при собі. Коли приїхали до ТВП, з входу накинулися на мене. Почали крутити. Я встиг зняти фрагменти відео де видно, що йшов я сам і кайданки одягли вже в приміщенні», - пише активіст.

Фото, Facebook В'ячеслав Сушко
Фото, Facebook В'ячеслав Сушко

Фото, Facebook В'ячеслав Сушко
Фото, Facebook В'ячеслав Сушко

Geplaatst door Max Kramar op Zaterdag 20 juni 2020

За його словами, йому не роз’яснювали прав, а протокол щодо нього «було складено в сусідній кімнаті, по ст. 185 та ст. 44 п. 3».

Я Сушко В'ячеслав, займаюся питанням повернення дитячих садків до свого функціонального призначення, які з 90-х років були зайняті різними органами. Я в свій вихідний вечір йшов на спорт майданчик. Дорогою затримав патруль на Соборності. Без підстав. Доставив на Запорожця, 19А. Хоча ближче було б на Червоноткацьку, 2 (ГУ НП). Поліцейські не представилися, почали погрожувати непокорою, хоча вимог ніяких не повідомили. Під тиском посадили в машину. Начебто встановити мою особу. Документи і маска у мене були при собі. Коли приїхали до ТВП з входу накинулися на мене. Почали крутити. Я встиг зняти фрагменти відео де видно, що йшов я сам і кайданки одягли вже в приміщенні. Мені права не роз'яснили, протокол, як я пізніше дізнався був складений в сусідній кімнаті. По ст. 185 та ст. 44 п. 3. Дякую активістам за підтримку. Без Вас можливо не повернувся з відти. Михайло Ковальчук Lidia Goncharenko Сергій Бригадир Олексій Новіков

Geplaatst door В'ячеслав Сушко op Vrijdag 19 juni 2020

«Я в шоці, мусори можуть тільки до одного підійти, реально гопники на районі...», - зазначають у коментарях до повідомлення.

Нагадаємо, під Києвом двох копів підозрюють у зґвалтуванні жінки

Як повідомляв портал Знай.ua, копи покусали та побили свого начальника через прогули

Також Знай.ua писав, у Києві схопили звіра, який гвалтував 13-річного хрещеника