У Києві та Київській області розшукують жінку, яка вирушила на роботу до столиці більше тижня тому і досі не повернулася. Про це повідомили в співтоваристві dtp.kiev.ua у соціальній мережі Facebook.

Наголошується, що зі свого будинку, розташованого в селі Тарасівка Києво-Святошинського району, зникла вийшла вранці 12 червня. Вона прямувала на роботу – в Київ. Добиратися до столиці їй належало на електричці, але не відомо, чи скористалася вона цим видом транспорту.

На місці роботи за адресою вулиця Сурікова у столиці вона так і не з'явилася. Зв'язку з нею немає, мобільний телефон жінки відключений. У поліції зазначають, що, за даними родичів і знайомих, вона могла вирушити в напрямку Боярки.

Прикмети жінки: вік 42 роки, зріст 170-175 сантиметрів. На момент зникнення була одягнена у сіру легку вітровку, сині джинси, білі кросівки.

Фото: «dtp.kiev.ua»
Фото: «dtp.kiev.ua»

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«Хто що бачив, допоможіть, будь ласка, поліція шукає, поки безрезультатно», - пише в співтоваристві дочка зниклою без вісті.

Правоохоронці просять усіх, хто володіє інформацією про місце перебування зниклої, повідомляти їм на гарячу лінію або родичам жінки.

Нагадаємо, раніше в Запоріжжі зникла школярка модельної зовнішності.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Харковом зник кароокий чоловік.

Також Знай.uа" писав, що у Запоріжжі зникли троє хлопців на велосипедах.