У Києві в п'ятницю, 19 червня, ближче до вечора на небі було помічено незвичайне природне явище, яке багато жителів і гостей столиці сприйняли за щось надприродне. Фото і відео явища поспішили оприлюднити в соцмережах.

На опублікованих кадрах – величезна хмара незвичайної форми, що нагадує так званий «ядерний гриб» - хмару, яка утворюється при ядерному вибуху. При цьому явище було таких розмірів, що вражаючу хмару можна було спостерігати практично з будь-якої точки Києва.

Фото, Facebook
Фото, Facebook

Фото, Facebook
Фото, Facebook

Фото, Facebook
Фото, Facebook

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Городяни почали жартувати, що це або величезний вибух, або корабель інопланетян, які «прилетіли подивитися, як тут людство виживає в 2020 році».

Серед киян знайшлися і ті, хто зміг швидко ідентифікувати природу хмари – за їх словами, це один з видів купчасто-дощової хмари, який також має назву «ковадло».

Цю версію підтвердили і в столичній службі ДСНС, куди почали звертатися за роз'ясненнями городяни стривожені. Рятувальники додають, що подібні хмари зустрічаються досить рідко, і кілька років тому вже спостерігалися в багатьох регіонах України.

«Як я люблю гриби від ядерного вибуху в цю пору року...», «Всього лише легка коронавірусна хмарка з чорнобильським ароматом», «Що тільки ці інопланетяни не придумають для маскування... Брюсу Віллісу вже подзвонили...», - регочуть в соцмережах кияни.

Нагадаємо, в Україні з'явилася гаряча лінія з прийому скарг на НЛО.

Раніше Знай.ua повідомляв, ученые-загарбники з Нібіру навели зброю на Землю, названа фатальна дата.

Також Знай.ua писав, труп маленького інопланетянина шокував науковий світ.