У Києві в одному з житлових будинків зливовий стік перетворився на решето, вода залила під'їзд і квартири. Про ситуацію розповіли в співтоваристві Типовий Київ у Facebook.

Як з'ясувалося в металевий зливостік при будівництві будинку встановили пластикове коліно, яке благополучно вилетіло під час чергового сильного зливи. В результаті дощова вода залила під'їзд, сходові прольоти перетворилися в ступені водоспаду, а в квартирах утворилися озера.

Синоптики безжальні, тому мешканці очікують повторення ситуації в найближчі дні. Постраждалі від такої аварії люди розповіли, що дзвонили в усі інстанції і ЖЕО, але там їм відповіли, що це не їх справа.

"Ниагарский водопад" на головы и Марианская впадина на лестничных пролетах

В одним из домов на Святошино коммунальщики поставили пластиковое колено в металлическую трубу ливнестока, ничем её не закрепив. Во время ливня колено благополучно выскочило из трубы и вот, что получилось.. - " "Ниагарский водопад" на головы и Марианская впадина на лестничных пролетах (некоторые и в квартирах!). Аварию кое-как ликвидировали своими силами, втиснув колено обратно. Воду вычерпывали и выносили вёдрами, подъезд имеет "бледный вид и форму чемодана". Повторение гарантировано в ближайший сильный дождь, спецов из ЖЭКа как не было так и нет." (с) Жильцы дома говорят, что звонили в ЖЭО 8-9, им ответил секретарь: - "Это не наше дело!" Автор: Ирина Вильчинская

Geplaatst door Типичный Киев op Woensdag 17 juni 2020

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

У коментарях користувачі обурилися тим, що в нашій країні все так робиться. Інші ж звинуватили мешканців цього будинку в бездіяльності. Коментатори написали, що люди повинні стати дорослими і добиватися своєї мети, так як вони платять за послуги утримання будинку та прибудинкової території, повинні судитися з тими, хто зробив сток погано.

Нещодавно в Києві в одному з житлових будинків в унітазі виявили щура. Вона потрапила туди через каналізацію і спробувала вилізти з унітазу. Як власники квартири впоралися з ситуацією невідомо. Однак фото лякають.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в одній з київських багатоповерхівок щур вилізла з унітазу в квартиру.

Також Знай писав, що синоптики попередили киян про сильної грози та шквальні пориви вітру.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві сильний вітер мало не забрав дитину.