Стало відомо про те, що в Кабінеті міністрів України заговорили про закриття метрополітену. Будь новин чекати найближчим часом.

Таким чином, повідомляється, що в Міністерстві охорони здоров'я розповіли про можливе закриття метрополітену в Києві, а також, назвали головну причину, з-за чого це може статися.

Справа в тому, що для посилення карантину є чіткі і прописані критерії. Про це заявив глава Міністерства охорони здоров'я під час свого чергового брифінгу.

У Києві знову планують закрити метро, фото: скріншот з відео

Він зазначає, що в умовах адаптивного карантину є чіткі критерії, яких варто дотримуватися. І посилення карантину також є в цьому списку.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, що метрополітен в Україні був закритий на карантин починаючи з 12 березня. Тоді, ситуація тільки почала набирати обертів, і в Україні було не більше 10 заражених.

Також, скасували і громадський транспорт, а більшість закладів і магазинів були закриті.

Після цього, в середині травня, в зв'язку з тим, що статистика почала падати, вирішили почати ослаблення карантину, в тому числі, і запуск громадського транспорту.

Було безліч суперечок стосовно метрополітену, але, все ж, 25 травня його відкрили.

Зараз же, коли статистика заражень знову почала зростати, в Кабінеті міністрів заговорили про те, щоб знову закрити метрополітен, як мінімум в столиці.

Нагадаємо, украинцев, ігнорують маски, чекає неприємний "сюрприз" .

Як повідомляв Знай. ua, пенсіонери "начхали" на маски в метро, а молодь приємно здивувала.

Також Знай. ua писав, що харків'янам можуть впаяти штраф в 30 тисяч.