Українські електрички продовжують дивувати своєю «комфортністю». На цей раз «пробила дно» електричка напрямки «Київ-Ніжин». Фото, яке демонструє всю правду української залізничної дійсності, опублікували очевидці в співтоваристві «Ніжин UA» у соціальній мережі Facebook.

«Київ-Ніжин... З любов'ю!!!», - підписав автор публікацію, в якій на знімку – бабуся, вимушена їхати в електропоїзді, сидячи на підлозі вагона. При цьому інші пасажири ігнорують положення пенсіонерки.

«А раптом — війна? А ми втомлені!», - з сарказмом коментують фото українці.

«Не можу зрозуміти, це що, правда, так їхала бабуся?», - «Моя знайома таке зняла сьогодні...», - додає автор під публікацією.

Фото: «Ніжин UA»
Фото: «Ніжин UA»

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

«Ніжинські електрички не перестають дивувати... А головне - чоловіче бидло, що молоде, що старе, сидить», «Шок!! Ось як так можна? Це ж якими потрібно бути жорстокими людьми! І що, не знайшлося у вагоні жодної людини, який поступився б місце цієї бабусі?», - обурюються городяни.

«Якого хріна пруться в робочі тяги?? Щоб на дачі курочку або котика погодувати? Поки не буде платного проїзду для всіх, не буде ні комфорту, ні умов!», «Що значить "робочі тяги"? Шукайте роботу за місцем проживання! На поїзді не вказано, що це "спецэлектричка для гастробайтеров"! Пенсіонери також платять за проїзд, посадковий для всіх», «Я все розумію, але люди їдуть з роботи втомлені, добу на ногах. А нам, бабусям, потрібно сидіти вдома і не чекати, щоб хтось поступився місце, а якщо треба їхати - купи квиток в комфортній електричці і їдь», - додають в коментарях.

Нагадаємо, раніше українці сіли в вертольоти, щоб потрапити на море під Запоріжжям.

Як повідомляв портал "Знай.иа", Харків може залишитися без Китайського подарунка в метро.

Також Знай.иа" писав, що експрес до Борисполя повертається.