Микола Тищенко активно готується до виборів мера Києва, та почав радувати киян цікавим креативом. Нещодавно справжню істерику киян визвала реклама кандидата, де він хвалився, що навалив гори піску у дворах столиці. Та навіть тут колишній ресторатор примудрився потрапити у скандал, повідомляє Знай.

Так, свободівець Ігор Мірошниченко звернув увагу на передвиборчі технології у переддень виборів мера Києва. Окрему увагу заслужив пісок Миколи Тищенка, яким зараз посилено засівають київські пісочники і соцмережі і який викликав бурхливу іронічну реакцію жителів столиці.

"Цього разу Комарницький разом з очільником ОП Андрієм Єрмаком пхають на місце мера Києва Николай Тищенко. Однак, за розцінками ресторану «Велюр» пайки бабусям коштують дорого, тому тріо вирішило купувати виборців піском.

Сердито і дешево. Але багато. Зрештою, пісок для них взагалі безкоштовний, бо цілком ймовірно він крадений з майданчика ПАТ «Мостобуд» на вул. Промислова, 4", - написав Ігор Мірошниченко.

Також відомий блогер Антон Ходза звернув увагу на іншу рекламу Миколи Тищенка, де він обіцяє створити місто, де захочеться жити. Такі рекламні конструкції викликали живу та жорстку критику майбутнього кандидата.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Оце правильно. Створіть, і уйобуйте туди всією командою разом з президентом.

Geplaatst door Anton Hodza op Woensdag 10 juni 2020

Раніше Знай писав, що Гео Лерос критично поставився до призначення Миколи Тищенка керівником міської організації Києва партії "Слуга народу". Так, 14 червня народного депутата України Миколу Тищенка призначили керівником міської організації Києва партії "Слуга народу". Про це заявили на офіційному сайті політсили.

"Кияни, нам знову подали х@еву котлету з півня.

Тищенко став головою партії Слуга Народу.

Нагадую, Коля перебуває під слідством за підробку документів, коли банк кинув на 2 млн доларів, за останні пів року тільки на ЭкоБудТрейді Комарницького-Тищенко-Єрмака-Кучера розпиляли 1,5 млрд грн, а він сам причетний до лже мінування Олександрівської лікарні в розпал пандемії і цей список бездонний!" - написав Гео Лерос.

Киевляне, нам опять подали х@евую котлету из петуха. Тищенко стал главой партии Слуга Народа в Киеве. Напоминаю, Коля...

Geplaatst door Geo Leros op Zondag 14 juni 2020