У Києві молодик проник до гуртожитку Політеху і увірвався в кімнату до дівчини з наміром зґвалтувати її. Про це розповіли в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook, публікуючи фото зловмисника.

«Сьогодні вдень цей молодий чоловік зайшов у гуртожиток КПІ №10 і увірвався до дівчини в кімнату. Там він приставив до її горла ніж. Кажуть, що хотів її зґвалтувати. Хтось подзвонив у поліцію, і його затримали», - пишуть у повідомленні, відзначаючи, що «всі подробиці цієї жерсті з'ясовуються».

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Поки що точних даних про інциденті немає.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

«Теж були такі історії в гуртожитку. До когось в гості приходить місцевий друг і ходить-бродить по гуртожитку, там випив, тут чогось поїв, і в кінці, когось гвалтує. Всі його відмазують, тому що влетить всім, від вахтера, коменданта, до того, на кого був записаний. Завжди двері в кімнату повинні бути закриті, як і двері в квартиру. Але і це не завжди рятувало від таких цікавих персонажів. Не здивуюся, якщо це студент МВС або медфаку. Історія стара, як світ», - діляться враженнями городяни в коментарях.

«Відпустять... Адже зґвалтувати не встиг, значить суддя вирішить, що він не злочинець, і відпустить додому під "особисті зобов'язання"...», - журяться інші.

Нагадаємо, раніше харків'янка стала жертвою ґвалтівника.

Як повідомляв портал "Знай.uа", під Києвом хворий жорстоко вбив лікаря.

Також Знай.uа" писав, що львів'янин убив рідну матір і тітку.