На Київщині правоохоронці оголосили у розшук чоловіка, якого підозрюють у вбивстві мешканця міста Фастів. Про це повідомили самі поліцейські.

Зазначається, що підозрюваний завдав загиблому ножове поранення, після чого втік з місця події.

В результаті оперативних слідчих дій особу злочинця вдалося встановити – це 27-річний уродженець Одеської області Дмитро Гонтар. Йому заочно оголосили про підозру у навмисному вбивстві та подали його у розшук.

Прикмети підозрюваного: виглядає на 25-30 років, 175 см зросту, середньої статури. Має обличчя овальної форми, темноволосий, коротко підстрижений. Брови широкі, темні, густі, низько розташовані. Перенісся викривлене в лівий бік, очі карі.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На момент вчинення злочину був одягнений у бірюзову футболку та сині шорти.

Правоохоронці просять усіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо місця перебування чоловіка або даними, які б дозволили його затримати, повідомити їм за телефонами гарячої лінії. Поліція обіцяє зберегти особу заявника в таємниці.

Нагадаємо, Знай писав, що в Харкові у тролейбуса вибухнуло колесо, пасажири дивом не постраждали.

Знай повідомляв, що під Дніпром неадекватний чоловік кидався під колеса маршруток.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі на тролейбусній зупинці помер чоловік.