У Києві малолітні хулігани тероризують перехожих коло одного із торгівельних центрів. Про це постраждалий розповів у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

За його словами, 17 червня близько 17:30 поблизу станції̈ метро «Мінська», біля входу в ТЦ Smart Plaza, він побачив хлопчика, який лежав на землі. Чоловік підійшов до друзів хлопця та запитав, що з ним. Однак ті оточили його натовпом у два десятки осіб та почали погрожувати – обіцяли побити та відібрати телефон.

«Я пішов від них, вирвався та викликав поліцію. Поліція не проїхала. Звернувся до адміністрації ТЦ… Відповіли мені, що вони кожен день звертаються до поліції, але ті нічого не можуть зробити. Ці "діти" бризкали з перцевого балону в обличчя працівнику СБ Торгівельного центру, били скло та ламали плитку. І все це серед білого дня», - додає автор посту. Він зазначив, що поліція прибула на виклик приблизно через годину, з нього «посміялися і сказали, що це всього лише діти».

«Окей, мене там не було, та й на скейті я не катаюся. Я знаю пару "хуліганів", які були там під час "конфлікту". Ситуація почалася через те, що два мужика підійшли до скейтерів і звернули їх увагу на знак, який стоїть неподалік від входу (перекреслений скейт), що нібито тут кататися не можна. Їм відповіли, що знак чисто декоративний, такого знаку в ПДД немає, на що їм відповіли щось на кшталт: "Так, пацани, не випробовуйте моє терпіння. Давайте швиденько роз'їжджаємося". Його успішно проігнорували і почався конфлікт», - стверджує один із коментаторів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

«Скейтерів було близько 15 осіб, проти них стало два мужика і дві жінки, які й знімали ситуацію. Було б здорово побачити повне відео цього інциденту. Почалася перепалка, в ході якої Микиті спробували дати ляща. Але всього лише скинули кепку. Ніяких загроз забрати телефон не було. Нікого вони не заливали перцем», - наголошує коментатор.

«Хлопці на скейтах на цій локації завжди поводяться агресивно. Часто там буваю і постійно спостерігаю приблизно одну і ту ж картину. На зауваження з боку перехожих реагують агресивно. У будь-якому випадку це не місце для катання. Перехожих там багато, рух, особливо ввечері, інтенсивний. А картина - розкидані скейти і поїдають піци уздовж ТРЦ на асфальті - взагалі картина маслом!!! Періодично компашкою вони і всередину заходять і там поводяться так само по-хамськи», - стверджують містяни.

«Це реальна проблема! Агресивні і некеровані підлітки лякають людей! Адміністрація ТЦ байдужа, поліція не діє! Якщо не вжити міри - закінчиться цей безлад погано!», - вважають інші кияни.

Нагадаємо, Знай писав, що в Харкові у тролейбуса вибухнуло колесо, пасажири дивом не постраждали.

Знай повідомляв, що під Дніпром неадекватний чоловік кидався під колеса маршруток.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі на тролейбусній зупинці помер чоловік.