У Києві поліція затримала 30 представниць найдревнішої професії тільки за період з січня по травень 2020 року. Ці дівчата і їхні «колеги по цеху» поставили Київську область і столицю на п'яте місце в рейтингу поширеності проституції. Про це пише Телеграм-канал Киев Сейчас.

Проституція в Україні Фото: скріншот

В даному рейтингу Київ випередили такі регіони, як Київська область і 76 затриманих «нічних метеликів», Херсонська область і 59 затриманих «жриць кохання», Дніпропетровська область та 39 «нічних метеликів». У Вінницькій області затримали 31 дівчину легкої поведінки.

Самими скупими на такий контингент областями виявилися – Донецька і Кіровоградська область, де затримали за 2 дівчини, а у Житомирській області тільки 1 дівчина легкої поведінки попалася поліції.

У Києві затримали нічних метеликів Фото: скріншот

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Варто відзначити, що світ поступово повертається до звичного способу життя після жорсткого карантину. Так у Швейцарії дозволили працювати борделях. Однак там дівчата повинні будуть дотримуватися особливих карантинних правил. Надавати інтимні послуги можна буде лише в певних позах. Якщо ж клієнт захоче неординарних послуг, то потрібно буде одягнути рукавички.

Крім того, в Росію повернувся священик, який відсидів половину терміну за організацію надання послуг інтимного характеру. Він поїхав у Білорусь, щоб забрати дівчат для заняття проституцією на території Росії. На батьківщині суд зняв з нього всі звинувачення білоруських колег.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Швейцарії відкрилися борделі, але дівчатам заборонили працювати в певних позах.

Знай писав, що в Білорусі депортували в Росію священика, який організовував надання послуг інтимного характеру.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві затримали 50-річного чоловіка, який займався розбещенням школьниц.