У мережі висміяли те, як у Києві обгородили яму на дорозі. Інноваційний спосіб від винахідливою влади.

Таким чином, повідомляється, що на вулиці Ревуцького обгородили яму колесом, тому варто бути уважнішими. Зробили це у доволі дивний спосіб, який викликав незрозумілі почуття. Чи То сміятися, чи то плакати.

В Києві відремонтували дорогу, фото: Київ Зараз

У Telegram-каналі «Київ Зараз» з'явилася фотографія, як на одній з вулиць Києва зробили яму на дорозі. І комунальники, замість того, щоб виправити це неподобство адекватним способом, просто поклали туди колесо.

В такий спосіб, мабуть, вони хотіли показати водіям, що ця ділянка варто об'їхати стороною. Вийшло досить забавно. Мабуть це той самий ремонт дороги, який нам обіцяє влада всі ці роки.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Від Віталія Кличка вимагають, щоб він нарешті зайнявся цим питанням, але, він пропускає це повз вуха.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що в мережі з'явилася нова історія про Подільсько-Воскресенському недобудованому мосту, який Віталій Кличко обіцяв відкрити вже до нового року.

Таким чином, повідомляється, що дана новина з'явилася в Telegram-каналі «Золоті ворота. Інсайди КМДА». Для тих хто в столиці не так давно, варто уточнити, що кияни милуються цим мостом вже 27 років.

І примітно, що, незважаючи на відсутність робіт, за весь час на міст було витрачено понад шість мільярдів, і потрібно, щоб його добудувати, ще стільки ж.

Нагадаємо, раніше ринок на Троєщині знесуть? У Кличка приголомшили планами

Як повідомляв портал "Знай.іа" Садовий оприлюднив декларацію про доходи.

Також "Знай.іа" писав, що Гройсман заявив свої права на Київ.