У Києві відкрився купальний сезон. Жителі міста вийшли на пляжі Дніпра і більш дрібних річок, водойм і найближчих озер, але не всі ці водойми призначені для купання. Заборонні таблички встановлені на берегах подібних озер і ставків, але городяни мало на них звертають увагу.

Подібну ситуацію помітили у Києві. Відео з купаються в озері людьми і заборонним знаком опублікували в Телеграм-каналі «Х*евый Київ». Видно, як дорослі і діти, наплювавши на заборону купаються у водоймі і активно граються на березі.

Під відео написано, щоб ці купальники потім не дивувалися звідки у них кишкові хвороби та інші неприємності зі здоров'ям. Також в підписі йдеться, що у цих людей не так багато розуму, якщо вони таке роблять.

Варто відзначити, що в містах, де є річки і водойми місцеві власті вирішили відкрити міські пляжі. Не став винятком і Харків. Мер Геннадій Кернес і міські служби дозволили купатися лише на трьох пляжах з шести. Городяни масово ринули на пляжі, так як почалося справжнє літо і послабили карантин.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Крім того, у Івано-Франківську мер заявив, що пляжі відкриють лише для відпочинку, а ось купання у водоймах заборонено. Проте в місцевих озерах купання буде заборонено з-за істотного підйому рівня води.

Нагадаємо, Знай писав, що в Харкові Кернес відкрив три пляжу з шести.

Знай повідомляв, що в Івано-Франківську мер дозволив лише засмагати, але не купатися у водоймах.

Нещодавно Знай передавав, якою буде вартість відпочинку на українських курортах Чорного і Азовського морів.