Стало відомо про інцидент, який стався в столиці у вівторок, 16 червня. Патрульний закинув в салон автомобіля недопалок, який перед цим з нього водій викинув.

Таким чином, повідомляється, що в Київській області, водій одного з автомобілів довелося відповісти за вчинок, який він скоїв. Недотримання порядку чистоти вилилося в скандал.

Водій #Skoda викинув недопалок з вікна, бо звик так робити завжди і скрізь. Яким же було його здивування, коли не аби хто, а працівник поліції закинув йому його сміття назад в авто. Одразу скаргу міністру, його заступнику і тд😃 Правильно зробив коп? #у_вас_упало

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 16 juni 2020

На ролику, який опублікований співтовариством «Київ Оперативний», видно, як співробітник правоохоронних органів, який помітив, як чоловік, який викинув недопалок з вікна власного автомобіля, закинув його назад у салон машини.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Те, як повів себе співробітник правоохоронних органів, обурило другого чоловіка, і він почав доводити, що його дії могли призвести до загорання автомобіля, але, патрульний абсолютно ніяк не відреагував на його заяви.

У зв'язку з цим, порушник пішов далі і почав звертатися до керівництва міністерства внутрішніх справ з вимогою, щоб ті навчили своїх співробітників, дотримуватися правил етикету, які повинні бути прописані.

При цьому, думки в коментарях розділилися. Одні вважають, що поліцейський правильно зробив, і так і треба боротися з порушниками, а інші стверджують, що це було не коректно.

Нагадаємо, раніше Дніпрянин втратив свідомість за кермом і зніс на своєму шляху все, що тільки можна — вагітну пасажирку терміново госпіталізували

Як повідомляє портал Знай.ua У Львові неадекватний водій влаштував п'яні покатушки по тротуару, - "Зачепив дітей, зніс самокат!"

Знай.иа писав, що У Києві "синій" чоловік вкрав авто посла ПАР і скоїв ДТП - порушника знайшов чотириногий