Мер Києва Віталій Кличко опублікував черговий пост на своїх сторінках у соціальних мережах. Там він розповів про правила карантинних заходів.

Таким чином, повідомляється, що Віталій Кличко зазначив, що бари, нічні клуби, а також розважальні центри, уряд Києва відкривати не дозволяло.

На сьогоднішній день, мають право працювати лише літні майданчики кафе і ресторанів. Контроль за вмістом карантинних заходів було покладено на співробітників правоохоронних органів.

Друзі! Хочу підкреслити: бари, нічні клуби, розважальні центри місто відкривати не дозволяло. Сьогодні можуть працювати...

Geplaatst door Віталій Кличко op Maandag 15 juni 2020

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Вони складають і будуть складати адміністративні протоколи щодо порушень. І на скільки відомо меру столиці, тільки за минулі вихідні, поліція склала близько шістнадцяти адміністративних протоколів проти власників кафе, ресторанів, нічних клубів та барів. Штраф для закладів становить від 34 до 340 тисяч гривень.

І знову, Віталій Кличко звернувся до співробітників правоохоронних органів. Потрібно як можна швидше реагувати на такі порушення, адже, це допоможе утримати епідеміологічну ситуацію в нормі.

Що стосується пляжів, поки що відкриті тільки берегові зони відпочинку, на яких заборонено купатися.

При цьому, незважаючи на те, що Віталій Кличко закликає киян не порушувати правила карантину і не «шастати» по місту, сам він ці правила порушує. Не так давно він був помічений в одному із закладів міста, де порушив відразу кілька правил.

Нагадаємо, Зеленський після року президентства згадав про анексований Росією Крим.

Також Знай. ua писав, що Зеленський пообіцяв особисто взятися за Чернігівську область.