Стало відомо про те, що київський аеропорт скасував рейси, а також ще на час продовжив карантин.

Таким чином, повідомляється, що міжнародні рейси вирішили відновити з 17 червня. Мова йде про аеропорт «Київ» імені Сікорського, або ж як його ще називають «Київ».

Справа в тому, що починаючи з 16 червня, тобто сьогоднішнього дня, повинні були відновлені польоти, проте, в прес-службі зробили заяву про те, що вони продовжують цю заборону на ще одну добу.

У Києві знову закрили аеропорт на карантин, фото: скріншот з відео

Вони закликали українців більше зараз уважно стежити за розкладом, яке опубліковано на сайті, а також уточнювати у представників авіакомпаній.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Разом з тим в соціальних мережах під оголошенням аеропорту про продовження карантину пасажири повідомили, що вже встигли зареєструватися на заявлені рейси, які тепер скасовані.

Нагадаємо, що в Україні відновили авіасполучення, і тепер можна літати в інші країни. Але, тільки в ті, де вже були знятий обмеження, і при певних умовах. В Україні поки що карантин до 22 червня, проте, найімовірніше, його знову продовжать. Пов'язано це з тим, що за останні кілька днів знову зросла кількість тих, хто захворів. При цьому, до такої кількості, якого не було навіть у пік минулої весни.

Нагадаємо, улюблений курорт українців відкриває свої кордони.

Як повідомляв Знай. ua, Степанов розповів, як українці по-новому будуть літати в інші країни.

Також Знай. ua писав, що аеропорт "Бориспіль" поновив правила для пасажирів.