У Києві рятувальники і жителі багатоповерхового будинку зробили неможливе заради порятунку 1,5-місячне кошеня. Три дні тому тварина проникла у вентиляцію і не змогло вибратися назад. Мешканці будинку намагалися самотужки врятувати тварину, але у них нічого не вийшло. Про подробиці порятунку вовняного грудочки розповіли в головному управлінні ДСНС в Києві.

Люди викликали рятувальників, які змогли визначити, де знаходиться кошеня. Як виявилося тварина сиділа за стіною ванної кімнати квартири на 15 поверсі. Вони почали за допомогою спеціальних інструментів намагатися розбити стіну, але тварина злякалася і втекла ще нижче.

У Києві врятували кошеня з вентиляційної шахти Фото: скріншот

Для пошуку тваринного був задіяний тепловізор. Обладнання підказало, де сидить кошеня в конкретний момент і відстежувати його переміщення. Для порятунку маленької грудочки пуху довелося зламати стіни в семи квартирах. Мешканці будинку не заперечували, що їх ремонти частково будуть зіпсовані, тому що три доби самі намагалися врятувати кошеня.

ДСНС врятували кошеня з вентиляції висотки Фото: скріншот

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Лише на восьмому поверсі вдалося зловити тварину за допомогою мотузки і рятувальної петлі і витягнути з вентиляційної шахти.

Варто відзначити, що українці в цьому році, як і в минулому збираються проводити акцію, спрямовану на порятунок безпритульних тварин. Активісти закликали жителів міст залишати воду в ємностях для котів і собак. Ця акція проходить в жаркий період, коли тварини не можуть знайти джерела для пиття і можуть загинути.

Нагадаємо, Знай писав, що в Тернополі активісти закликають городян напоїти бездомних тварин.

Знай передавав, що в Дніпрі засікли білку, яка з горіхів перейшла на шовковицю.

Нещодавно Знай повідомляв, що величезний кіт врятував реебнка від холоду.