У п'ятницю, 12 червня, відбулася нарада в Офісі президента України щодо законопроекту про доступне розмитнення автомобілів. Про це повідомив співзасновник ГО "Авто Євро Сила" Олександр Чернявський на своїй сторінці в Facebook.

Фото: Олександр Чернявський в Facebook

За словами Олександра, він разом з однодумцями буквально тільки що вийшли з наради в Офісі президента, на якій обговорювалося питання щодо прискорення прийняття законопроекту про доступне розмитненні європейських автомобілів.

До наради були залучені фахівці та народні депутати Верховної Ради, а прихильників даного законопроекту з кожним днем стає все більше. Чернявський повідомив, що сьогодні до їх ініціативи приєдналися народні депутати Андрій Мотовиловець і Андрій Жупанін.

Фото: Олександр Чернявський в Facebook

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Пост Олександра Чернявського в Facebook / скріншот

Раніше Олександр Чернявський розповідав, що його приятель з Верховної Ради Мар'ян Заблотский, який був автором законопроекту про доступне розмитненні, повідомив хороші новини:

- комплексний законопроект буде зареєстрований вже до наступного вівторка;

- вже 8 нардепів з комітету підтримали законопроект, а для отримання більшості необхідно залучити ще 10 парламентаріїв;

- закон встигнуть ухвалити вже найближчим часом влітку.

Нагадаємо, раніше в Україні знайшли спосіб здешевити розмитнення евроблях.

Як повідомляв портал Знай.иа в Україні введуть нові пільги на електромобілі.

Також Знай.иа писав, що в Україні очікують хвилю дешевих і цілих машин з США.