У Києві хочуть об'єднати туберкульозний диспансер, шкірно-венерологічний диспансер та психіатричну клініку. За версією Київради, це робиться тому, що кожній лікарні окремо можна підписати договір з Національною службою здоров'я лише на обмежений пакет послуг. При цьому виділених в такому випадку грошей не вистачить на фінансування цих медустанов. Про це повідомляє «Інформатор».

Відповідний проект рішення з'явився на сайті міськради на початку березня. Згідно з текстом документа, столичні медичні установи, що спеціалізуються на лікуванні туберкульозу, об'єднають з комунальним некомерційним підприємством «ФТИЗІАТРІЯ», створивши таким чином комунальне некомерційне підприємство «Київський фтизіопульмонологічний центр». При цьому пообіцяли, що скорочень персоналу не буде, а комунальні послуги установ будуть оплачуватися з місцевого бюджету, так само, як і програми розвитку лікарень.

Аналогічні дії планують зробити по всій Україні.

Також об'єднають лікарні шкірно-венеричного напрямку і психіатричні клініки.

Нагадаємо, українцям показали, як працюють слуги народу в Раді: "Депутат спить, зарплата капає".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", блогер показав, що робив Порошенко на допиті в ГБР: "Це вже дно".

Також "Знай.uа" писав, що Зеленського ткнули носом у справжнє життя українців, грошей вистачає на "понюхати продукти".