У Києві, під Офісом президента, проходить акція протесту матерів полонених військовослужбовців, яких незаконно утримують на території підконтрольних Росії терористичних угруповань так званих ЛНР/ДНР. Фото з місця події опублікував киянин Ян Доброносов.

Наголошується, що жінки проводять лежачий протест – вони лежать на асфальті, тримаючи в руках фотографії своїх синів. Всього в акції беруть участь близько десятка матерів.

Фото: Ян Доброносов
Фото: Ян Доброносов

Фото: Ян Доброносов
Фото: Ян Доброносов

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Фото: Ян Доброносов
Фото: Ян Доброносов

За словами протестувальників, їх дітей взяли в полон ще в 2014 році, а зараз змушують проводити розмінування мінних полів під Луганськом.

Протестувальники обіцяють, що не залишать свою посаду щонайменше до 17:00 і продовжать лежати, поки до них не спустяться представники Офісу президента.

В самому Офісі президента поки ніяк не відреагували на події.

Нагадаємо, українські танкісти показали всю свою міць на військових навчаннях, вражаючі кадри з полігону. Українські танкісти провели навчальні стрільби в районі ООС

Як повідомляв портал "Знай.uа", українські військові на Донбасі збили ворожий безпілотник – шпигував на підступах до Мар’їнки, звіт ООС.