На Київщині за останню добу двоє маленьких дітей стали жертвами батьківського недогляду. Про це розповіли в ГУ Національної поліції області.

Наголошується, що летальний нещасний випадок стався у Фастові – там дворічний малюк випав з вікна багатоповерхового будинку. Дитина була терміново госпіталізована, проте врятувати її не вдалося – від важких травм хлопчик помер у реанімації.

Другий випадок стався у Вишневому – там дворічна дитина випала з вікна п'ятого поверху. Цій дитині пощастило більше – її життя рятують в реанімаційному відділенні місцевої лікарні.

Правоохоронці ще раз нагадали батькам, що діти часто сприймають москітні сітки на вікнах як надійну опору, і випадають із вікон. Малюків ні в якому разі не можна залишати самих, без нагляду, і дозволяти їм гратися на підвіконнях.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«В «Охмадиті» зараз знаходиться вісім дітей з Києва та області з травмами від падіння з вікна! Тому дуже важливий пост, може це збереже здоров'я і дитяче життя, і стане батькам застереженням для більш уважного ставлення до вікон і їх безпеки!», - пишуть в коментарях жителі області.

Нагадаємо, що під Дніпром розшукують нахабного шахрая, який обчищав беззахисних людей похилого віку.

Як повідомляв портал Знай.ua в Дніпрі розшукують 16-річного хлопчика.

Також Знай.uа писав, що в Кривому Розі дівчинка випала з вікна, злякавшись злодіїв.