10 червня, приблизно о 19:30-19-40, сталося ДТП на трасі Хотянівка - Вишгород, що в районі обвідного каналу ГЕС, навпаки з'їзду до Осещина з участю велосипедиста, вантажівки і легкового авто, яке зникло з місця події.

Фото з місця ДТП, скріншоти

Фото з місця ДТП

Велосипедист в реанімації у вкрай важкому стані.

Фото постраждалого велосипедиста, Instagram

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Якщо ви стали свідком цього ДТП та/або у вас є запис з відеореєстратора - прохання повідомити за номером 093 700 3373 (Андрій).

Фото постраждалого велосипедиста, Instagram

Нагадаємо, раніше у Києві негода влаштувала моторошний деревопад - припаркована машина перетворилася в котлету, водія шкода.

Як повідомляє портал «Знай.ua» в Запоріжжі дитини ледь не розчавило в двох кроках від будинку - моторошний екстрим потрапив на камеру.

Також «Знай.ua» писав, що буря поставила Харківщину з ніг на голову - зламані дерева по всій дорозі, комунальники заметушилися.