У Києві неадекватний пасажир накинувся на водія таксі та наніс йому декілька ножових поранень. Про це повідомляють у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, водієві однієї зі столичних служб таксі передали замовлення – пасажири їхали з вулиці Автозаводської, 25. Прибувши за вказаною адресою, водій забрав клієнтів – чоловіка та жінку. При цьому чоловік поводився досить агресивно – лаявся, кричав, принижував водія. Той не витримав, зупинився і попросив пасажирів вийти з авто.

Клієнти відмовилися виконувати вимоги водія, після чого той вийшов з авто, підійшов до пасажирських дверей та відчинив їх. Клієнтам нічого не залишалося, як покинути салон авто, однак, проходячи повз водія, чоловік встромив йому в ногу ножа.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Закривавленого водія пара покинула і втекла з місця події. Свідки викликали швидку, лікарі надали постраждалому допомогу.

«Найстрашніше, що такі новини вже абсолютно не дивують. Здоров'я таксисту», «Головне, щоб потім все ж знайшли цю парочку і покарали по заслугах!», «Щось забагато неадекватних з'явилося. Саме час закрити всі дурки», - коментують подію кияни.

Нагадаємо, Знай писав, що аферист виманив у таксиста весь денний заробіток.

Знай повідомляв, що на Тернопільщині затримали чиновника за хабар.

Нещодавно Знай передавав, що у мажора вкрали 50 тисяч гривень прямо із салону автомобіля.