У Києві чоловік накинувся на чотирирічну дівчинку. Він побив її ногами навмисне після сварки зі своєю співмешканкою. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Києва.

У повідомленні говориться, що чоловік завдавав безладні рухи дитини і тепер йому загрожує до 8 років позбавлення волі. Прокуратура завершила досудове розслідування стосовно 41-річного жителя столиці, який побив 4-річну падчерку ногами. В результаті цього дитину довелося госпіталізувати. Медики діагностували у неї серйозні травми.

Варто відзначити, що в Україні все ще відбуваються небувалі випадки жорстокості по відношенню до дітей. Один з них стався в інтернаті «Світанок». Там дітей побили поліцейські. Дівчинка розповіла, як над нею і ще кількома вихованцями знущалися правоохоронці.

Два роки тому в інтернаті відбувся інцидент, коли кілька дітей втекли з установи. Коли їх знайшли і повернули, то охоронці змусили їх лизати черевики, били, обливали холодною водою і били електрошокером. Також дітей змушували присідати з витягнутими руками. Били цих та інших дітей і вихователі. Зараз двоє з цих охоронців продовжують працювати на своїх посадах, а один перебуває під слідством.

Крім того, у Запоріжжі триває розгляд справи про смерть дитини в дитсадку в приватній квартирі. Судмедекспертиза показала, що дитина захлинувся блювотними масами, тому адвокат підозрюваної зібрався домогтися звільнення своєї підзахисної.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що випливла історія з побиттям дітей в інтернаті "Світанок".

Знай повідомляв, що підозрювану у смерті дитини в дитсадку Запоріжжя виховательку можуть відпуститьь.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі рятувальники дістали дитину із закритої машини.