Киянам не варто сідати в переповнені маршрутки заради їхнього ж блага. Про це заявив столичний мер Віталій Кличко під час свого щоденного онлайн-брифінгу, присвяченого зараженості коронавірусом в столиці.

За словами градоначальника, ризик підхопити небезпечну хворобу в переповненій маршрутці набагато вище, ніж в інших громадських місцях. Навіть наявність медичної маски не гарантує повної безпеки.

"Найбільше число заражень — 34%, відбувається в громадському транспорті. Уникайте переповнених маршруток. Краще почекайте і залишайтеся здоровими, але не наражайте себе на небезпеку", - закликав мер столиці.

10.06.2020 Онлайн-брифінг мера Києва Віталія Кличка

❓Про кількість інфікованих киян ❓Скільки хворих на коронавірус та пневмонію перебувають в столичних лікарнях ❓Скільки дитячих садків відновили свою роботу та в яких з них виявили хворих на коронавірус ❓Чому Київ не може переходити до наступних етапів послаблення обмежень ❓Скільки склали протоколів за порушення регламентів безпеки водіями маршруток ❓Коли завершать ремонт Борщагівського шляхопроводу Вже зараз в прямому ефірі про це та інше

Geplaatst door Кличко - мер op Woensdag 10 juni 2020

Популярні новини зараз
Росія готує нові обстріли: цілитимуться по ядерних об'єктах України Літа залишилось зовсім мало: українцям варто готуватись до похолодання Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку
Показати ще

Кличко також зазначив, що за тим, як дотримуються заходи карантинної безпеки в комунальному наземному транспорті, стежать представники Муніципальної охорони. Однак за порядок у комерційних маршрутках відповідальність повинні нести приватні перевізники.

Зазначимо, що на сьогодні, 11 червня, у столиці зафіксували 3 тисячі 671 випадків коронавіруса. Тільки за останню добу додалося майже сотню нових хворих.

Нагадаємо, львів'яни на карантині сіли на газову голку — шалені борги за комуналку.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленський розповів, як зміниться відпочинок маленьких українців — що варто врахувати батькам.

Знай.uа писав, у Тернополі студентів спокутують під "спиртовим душем" - ніякий вірус не пройде.