У Києві в розпал літньої спеки помітили найбільш стійкого городянина – відчайдушний сміливець досі тримає на балконі «труп» новорічної ялинки. Про це в телеграм-пабліку «Х**вий Київ» пишуть спостережливі городяни.

Наголошується, що «привид Нового року» був помічений на балконі висотного будинку, який знаходиться за адресою вулиця Закревського, 95. Суха і вже встигла пожовтіти сосна нагадує про те, що є люди, яким дуже важко розлучатися з відчуттям свята.

Фото: "Х**вий Київ"
Фото: "Х**вий Київ"

Навіщо власникові квартири сухе новорічне дерево в розпал літа, залишається загадкою. Зазначимо лише, що з Нового року пройшло вже шість місяців.

«За вікном десяте червня, але чувак них*я не здається. А коли Ви викидаєте ялинку? На Закревського, 95, задався питанням», - пише в телеграм-пабліку користувач під іменем "Сергій Миколайович".

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нагадаємо, що воїни ЗСУ зворушливо привітали українців з Новим роком: відео з передової.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Донбасі патріоти України вирішили влаштувати путінським бойовикам "веселу" новорічну обстановку.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні замерцали різними кольорами новорічні ялинки.