Під Києвом знайшли тіло нацгвардійця, про зникнення якого його родичі повідомляли ще 9 червня. Про це розповіли в Національній поліції України.

За інформацією правоохоронців, 24-річний житель Кагарлика Богдан Хамаздир служив у Національній гвардії України, брав участь у гасінні лісових пожеж в Чорнобилі.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП
Богдан Хамаздир

Ще 7 червня, хлопець поїхав кататися на мотоциклі і зник. Зв'язку з ним не було. Стривожені родичі звернулися в поліцію 9 червня. На розшуки відправили районну поліцію, бійців Нацгвардії і полку «Миротворець».

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Переглянувши камери спостереження, поліція встановила, в якому напрямку міг їхати Богдан. Оглядаючи дороги, правоохоронці знайшли тіло в кущах в 30 кілометрах від того місця, де Богдана востаннє бачили.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Припускають, що причиною його загибелі могло стати ДТП – неподалік лежав мотоцикл хлопця з характерними слідами зіткнення. Труп відправили на медичну експертизу, ведеться розслідування інциденту.

У Національній гвардії підтвердили особу загиблого і висловили співчуття його родичам.

Скрін, Національна гвардія України

Нагадаємо, раніше У Харкові після майже тижня пошуків знайшли зниклу 12-річну дівчинку, - що з дитиною

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Харкові п'яту добу шукають 12-річну дівчинку зі шрамом на лобі, - пішла в парк і зникла

Також «Знай.ua» писав, що У Харкові з лікарні втік хлопчик з розладом психіки, - прикмети і фото