У Києві невідомий молодий чоловік кинув камінь у вікно тролейбуса. Інцидент стався на вулиці Лугова. Як виявилося він засмутився через те, що не зміг потрапити в салон транспортного засобу і поїхати у справах. Про це написав Телеграм-канал Київ Зараз.

У повідомленні говориться, що чоловіка 28 років не пустили в салон тролейбуса, так як не було вільних місць. Він розлютився до такої міри, що взяв камінь з землі і жбурнув його у вікно тролейбуса. У результаті скло розбилося, а камінь травмував сидить там пасажирку.

Жінці знадобилася допомога медиків. Вони діагностували у неї закриту черепно-мозкову травму та забій м'яких тканин голови. Дану пасажирку госпіталізовано.

Чоловік розбив каменем вікно в тролейбусі Фото: Телеграм-канал Київ Зараз

На місце викликали поліцію, яка затримала хулігана. Як виявилося, йому загрожує до 5 років в'язниці за скоєне діяння.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Чоловік кинув камінь у вікно тролейбуса Фото: скріншот

Варто відзначити, що в Харкові у тролейбуса лопнуло колесо. Транспортний засіб застиг посеред вулиці. Водій зміг утримати тролейбус на дорозі і не створити аварійну ситуацію. Однак транспортний засіб залишилося стояти на вулиці в очікуванні спецтранспорту, а машинам довелося об'їжджати його.

Під Дніпром дивний чоловік вибігав на дорогу і кидався під колеса маршрутних автобусів. У перехожих і пасажирів автобусів не витримали нерви, і вони провчили. Людина постійно вискакував на проїжджу частину і вимагав підвезти його безкоштовно. Після цього він відмовлявся йти з дороги. Перехожі надавали потиличників йому і відтягли «відпочивати» в кущі на узбіччі.

Нагадаємо, Знай писав, що в Харкові у тролейбуса вибухнуло колесо, пасажири дивом не постраждали.

Знай повідомляв, що під Дніпром неадекватний чоловік кидався під колеса маршруток.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі на тролейбусній зупинці помер чоловік.