У Києві під будівлею Державного бюро розслідувань проходить мітинг на підтримку екс-президента Петра Порошенка. Про це передає телеграм-канал «Київ сьогодні».

Відзначається, що крім звичайних плакатів мітингувальники принесли з собою ще й карикатури на діючу владу, основою для яких стали відомі шедеври світового живопису, такі як «Ранок у сосновому лісі» Івана Шишкіна або «Таємна вечеря» Леонардо да Вінчі.

Початок допиту екс-президента було заплановано на 11:00, проте він запізнився на півгодини. В даний час допит в ГБР почався, Порошенко знаходиться в будівлі.

Фото: Страна
Фото: Страна

Фото: Страна
Фото: Страна

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Фото: Страна
Фото: Страна

Фото: Страна
Фото: Страна

«Під ДБР проходить виставка карикатур перед допитом… екс-президента України Петра Порошенка у «картинній справі»», - пишуть у телеграм-каналі.

«З ранку під будівлею ДБР прихильники Порошенко влаштували виставку картин - на мольбертах карикатури на Зеленського, Коломойського, Венедиктову та інших», - додають автори повідомлення, публікуючи відповідні фото.

Фото: Страна
Фото: Страна

Фото: Страна
Фото: Страна

Фото: Страна
Фото: Страна

Фото: Страна
Фото: Страна

Наголошується, що Порошенко вирішив самостійно з'явитися в ДБР після того, як суд прийняв ухвалу про його примусовий допит.

Нагадаємо, що Петро Порошенко назвав Офіс Зеленського частиною російської спецоперації проти України.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Петро Порошенко увійшов до трійки найбагатших людей України.

Також "Знай.uа" писав, що ДБР викликало Петра Порошенка відразу на два допиту.