У Києві на висотну будівлю одного з заводів видерлася людина. Про це повідомили в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

Наголошується, що йдеться про один з корпусів заводу «Буревісник», розташованому на вулиці Здолбунівській у Дарницькому районі столиці.

«Якийсь Ямакасі вирішив підкорити завод «Буревісник» на Здолбунівській», - зазначає у коментарях до відеоролика його автор. На відео – чоловік, який зміг по балконах благополучно видертися на самісінький верх дев'ятиповерхового будинку. При цьому він явно не використав жодної страховки, а також не переслідував жодної конкретної мети. Швидше за все, він поліз на будинок просто так, для розваги.

Какой-то Ямакаси решил подкорить завод «Буревесник» на Здолбуновской🙈

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 9 juni 2020

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

«Люди з розуму сходять», «На сонечку перегрівся, після холоду різко жарко, мозок поплавився», «Спека й екологія не дуже...», «Здорово напекло», - вважають кияни, що коментують дану подію в соцмережі.

«Я це бачив власними очима, коротше - казковий д...б», - розповів один зі свідків небезпечного інциденту.

«Та таки підкорив!», - захоплюються інші українці.

Нагадаємо, раніше в місті Зеленського оселилася "людина-павук", і добром це не закінчилося.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Кривому Розі дівчина залишила новонароджену крихітку і сиганула з вікна пологового будинку.

Також Знай.uа писав, що стали відомі нові подробиці розстрілу прокурора в Кривому Розі.