У дитячому садку під Києвом виявили спалах коронавіруса. Вже хвороба зафіксована у 9 дітей та 4 дорослих. Про ситуацію в Броварах розповів мер міста Ігор Сапожко на своїй сторінці в Facebook.

Мер Броварів розповів про ситуацію Фото: скріншот

Хвороба проникла в дитячий садок «Калинка». Міський чиновник також розповів, що були відібрані зразки крові і виділень із дихальних шляхів у тих, хто контактував з зараженої вихователькою. Аналізи були взяті в суботу, а вже сьогодні були отримані результати. Позитивними виявилися аналізи у 9 дітей та 3 дорослих.

Крім того, Сапожко зазначив, що двоє дітей з числа заражених були госпіталізовані в лікарню в Боярці. Інші ж знаходяться вдома і проходять симптоматичне лікування.

У Дитячому садку в Броварах діти заразилися коронавірусом Фото: скріншот

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

На даний момент дитячий садок «Калинка» закритий на карантин, а всі, хто відвідував його з 1 червня знаходяться під наглядом сімейних лікарів та на ізоляції.

Варто відзначити, що за останню добу було зафіксовано 464 нових випадки зараження коронавірусом в Україні. 9 людей померли. З приходом коронавіруса в Укрину і появою перших хворих одужали 12 195 осіб. Тільки за останню добу одужали 141 людина.

Два регіону України пішли на попередній рівень карантину через поширення хвороби - Волинська (Луцьк) та Донецька області. Тут знову закриті дитячі садки і міжміське сполучення.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Україні було зафіксовано 464 нових випадки захворювання.

Знай писав, що в двох областях ввели попередній рівень карантину.

Нещодавно Знай передавав, що вчені зробили висновок про те, що людство саме винне у появі коронавіруса.