У мережі розповіли про скандал в Києві через будівництво нового торгового центру. Будівельникам виявилося мало місця.

Таким чином, повідомляється, що місцеві жителі Борщагівки зіткнулися з тим, що частина будівництва другого торговельного центру «Квітень» посів проїжджу частину.

Блогер зі столиці, Сергій Наумович говорить про те, що одна смуга руху на проспекті Лесі Курбаса була просто перекрита проїжджає частиною майбутнього торгового центру. Чим вони керувалися – незрозуміло.

В Киеве торговые центры начинают наступление на проезжую часть. В этом месте, например, теперь будут автомобильные...

Geplaatst door Sergey Naumovich op Vrijdag 5 juni 2020

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Поки що невідомо, чи залишиться цей шматок будівлі, але зараз вже зрозуміло, що громадськість незадоволена цим, зокрема водії, яким це створює масу проблем.

Радник мера Максим Бахматов також відреагував на цю новину, і така нахабність його шокувала. Він почав розгляду, і з'ясовувати всі робітники.

Городяни, до речі, стурбовані тим, що будівельний паркан знаходиться впритул до будівництва, хоча, за правилами, такого бути не повинно, так як це небезпечно для оточуючих.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що на Борщагівці в будівлі другої черги ТРЦ "Квітень" буде розміщена станція швидкісного трамвая "Кільцева дорога". Платформа буде знаходитися прямо всередині будівлі. Вже побудовану і нову частини з'єднає пішохідна галерея над проспектом. А техобслуговування вагонів швидкісних трамваїв перенесуть на службові шляху між кінцевою і станцією "Ромена Роллана".

Нагадаємо, українці обурюються через "курник" на Майдані: нічого святого, - "лише б урвати".

Як повідомляв Знай.іа, забудовник, кинувши інвесторів ЖК Міністерський, заробляє в РФ на мультфільмах, - ЗМІ.

Також Знай.іа писав, космічну вартість Шулявській розв'язки перевірить Кабмін: "Гроші можуть бути викрадені або піти на заставу".