Стало відомо про те, що в одній з лікарень Києва помер волонтер Віталій Панич. Після цього розгорівся сильний скандал.

Таким чином, повідомляється, що у померлого ветерана АТО і волонтера Віталія Панича вкрали документи, гроші, телефон та одяг. А незадовго до смерті, його виставили з лікарні. У нього була температура під сорок і ще трохи, він би впав без свідомості.

Про це пише інформаційний портал «Факти» посилаючись на дружину загиблого волонтера, Наталію Панич.

Жінка розповідає, що у чоловіка піднялася температура до 38,5, потім до 39. У п'ятницю, 29 травня, вони зателефонували на гарячу лінію за коронавирусу, там порадили пити АЦЦ, так як в лікарні його п'ють все.

Після цього, у лікарні був зроблений знімок легенів, який показав, що вони здорові і чисті.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Ще кілька днів вони попили АЦЦ, після чого, в понеділок, їм зателефонувала терапевт, і запитала про самопочуття.

Потім, була викликана швидка, яка повністю оглянула Віталія, і заявили, що причин для госпіталізації немає.

Потім, 1 червня вони пішли і зробили в клініці комп'ютерну томографію голови. Потім УЗД, аналізи, і ряд інших процедур. Весь цей час висока температура продовжувала триматися.

У Києві помер ветеран АТО, фото: Факти

В лікарні були зроблені експрес-тести і два рази ПЛР-діагностика. Результати виявилися негативними, але, комп'ютерна томографія показала пневмонію.

Незабаром у нього почалася ниркова недостатність, а за ній печінкова. Увечері в п'ятницю з інфекційного відділення Київської клінічної лікарні № 4 його перевели в реанімаційне.

Дружина Віталія хотіла покласти його в Олександрівську лікарню, але, потрібно напрям, яке давати відмовилися.

Викликали таксі, під'їхали до Олександрівської. Але «швидка» все одно відвезла їх назад в четверту лікарню, де Віталія знову поклали в інфекційне відділення. Ввечері поставили якісь крапельниці, а вночі знову перевезли в реанімацію. Де він через добу помер. Їм сказали зупинилося серце. Хоча там було критично і з ниркою, і з печінкою, але здалося серце. Що саме стало причиною, покаже експертиза.

Дружина приїхала потім, щоб забрати всі речі, але, велика частина з них просто пропала. Телефон, сумка, гроші. Була викликана поліція, щоб розібратися в цьому.

Нагадаємо, раніше У Києві помер відомий волонтер з Україною в серці - пройшов Донбас вздовж і впоперек, але відмовила нирка

Як повідомляє портал «Знай.іа» Виступав разом із Зеленським - помер легендарний КВН-шник, на жартах якого виросло ціле покоління

«Знай.іа» писав, що У Харкові молодий поліцейський трагічно загинув, відсвяткувавши день народження