Кияни масово відпочивають на пляжах столиці. І ось, стало відомо, всі дотримуються правил карантину.

Таким чином, повідомляється, що на одному і пляжів Оболоні, на вихідних був величезний потік відпочиваючих. Вони розповідають, що вода дуже тепла, але, є одне але. Ця водойма абсолютно не призначений для купання.

А від карантинних правил люди практично не дотримуються. Ніхто не носить захисні маски, так як, за словами відпочиваючих киян, виходити на вулиці в спеку в масці – нестерпно.

Але, варто відзначити, що практично всі хоча б дотримуються дистанції, і тримаються групами, якими прийшли, а це вже щось.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що на пляжі тієї ж Оболоні, дівчинку присипало піском.

У мережі розповіли про неприємний інцидент, який стався з десятирічною дівчинкою в столиці. Її засипало горою піску. Про це повідомили в Telegram-каналі «Київ Зараз».

Таким чином, повідомляється, що 10-річна дівчинка провалилася під пісок на Оболонській набережній, яка знаходиться в одному із спальних районів міста Києва.

Очевидець розповідає, що нічого не віщувало біди, так як, це звична справа, що діти граються в піску. Але, як виявилося, може статися й таке.

Нагадаємо, Туреччина відкриє двері для українських туристів, названі терміни.

Як повідомляв Знай. ua вийдуть пляжі з карантину, українців приголомшили прогнозом.

Також Знай. ua писав, що де українці зможуть відпочити цього літа.