У мережі розповіли про те, що в неділю, 7 червня, коли українці відзначали велике свято Трійця, над Києво-Печерською Лаврою було помічено незвичайне явище.

Таким чином, повідомляється, що «сонячний німб» з'явився в небі на Трійцю. Кияни почали обговорювати дане досить рідкісне явище.

НА ТРОИЦУ В КИЕВЕ ВО ВРЕМЯ ПРАЗДНИЧНЫХ ЛИТУРГИЙ НАБЛЮДАЛИ РЕДКОЕ АТМОСФЕРНОЕ ЯВЛЕНИЕ - "НИМБ" ВОКРУГ СОЛНЦА В Киеве на...

Geplaatst door Центр інформації УПЦ op Zondag 7 juni 2020

Помітили його над Києво-Печерською Лаврою під час того, як там проводилося святкове богослужіння. Фотографії з'явилися в мережі в понеділок, 8 червня. Їх опублікував намісник монастиря митрополит Іон.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Служителі церкви назвали це незвичайне явище «сонячним німбом». А громадськість побачила це під час прямої трансляції. Митрополит Онуфрій розповідав про сонце, і камера весь час була піднята вгору. І таким чином їй вдалося закарбувати велике сонячне гало.

Священнослужителі вважають, що престольне свято послав «небесне розраду». Такі природні явища трапляються досить рідко. Спостерігаються вони у різних країнах зовсім по всьому світу.

Для віруючих, поява цього «сонячного німба» є певним символізмом, особливо на Трійцю, велике свято.

В соціальній мережі, де були опубліковані фотографії, почали старанно обговорювати це подія, кажучи про те, що це якийсь знак від Бога, і вони впеврые з таким стикаються.

Нагадаємо, Україну накриє температура +30 і палюче сонце – синоптик назвала дату. На Трійцю в Україну прийде синоптичні літо.

Як повідомляв портал Знай.іа, для людства в найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.іа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.