Стало відомо про те, що вже починаючи з сьогоднішнього дня, понеділка, 8 червня, частково відновиться рух електропоїздів. Про це повідомила прес-служба «Київпастрансу».

Таким чином, повідомляється, що про відновлення звичайного кільцевого руху поки що не йдеться, а от, міські електропоїзди вже можуть їздити. Курсуватимуть вони в годину «пік» по буднях, а також у вихідні дні.

У Києві запускають електрички, фото: Скріншот з відео

Рух міських електричок буде здійснюватися за напрямками "Станція" Троєщина "- станція "Троєщина-2 - станція Почайна" та у зворотному "Станція Почайна - станція Троєщина-2 - станція Троєщина".

Нагадаємо, що в Україні карантин продовжено як мінімум 22 червня, після чого, найімовірніше буде знову продовжено, так як ситуація з зараженнями сильно ускладнилася.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

За останню добу було зареєстровано 463 випадку, і все вже, 27,462 зафіксованих заражень.

А кількість людей, які одужали, за добу становить усього 141. Враховуючи, що ще кілька днів тому було більше 600, то це дуже поганий результат.

У Кабінеті міністрів розглядають варіант того, щоб в якійсь мірі посилити карантин. Однак, як і коли це станеться – поки що невідомо.

Нагадаємо, які заходи вводять за порушення карантину в різних країнах світу

Як повідомляв портал Знай.іа, карантин триватиме і після 3 квітня: десятки тисяч потенційно заражених повернулися в Україну

Також портал Знай.іа писав, що українцям на карантині повернуть 50% зарплати