У Києві кур'єр популярної служби доставки будував катання на велосипеді прямо у фонтані на Майдані Незалежності. Про це повідомляють у співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

«Іноді здається, що кур'єри з доставки їжі - колишні таксисти з Über. Чому так?», - запитує автор поста, публікуючи відповідну відео.

«Швидше за все, не колишні, а майбутні», «Водна ракета поспішає на виклик десь, ти чекай товариш, суші і гамбургер з макдональдс», «Не ракета, а торпеда», «Людина уявила себе у Венеції... гондольером...», - жартують кияни.

Іноді здається, що кур‘єри з доставки їжі - колишні таксисти з Uber. Чому так?

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 6 juni 2020

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

«Вже бісять ці постачальники і п'яні приїжджі гості столиці. Де поліція?» «Чого смішного то? Бидлан миє свій санний велик у фонтані, який, між іншим, утримується за наші гроші», - обурюються інші.

«Він без маски. Де поліція? На Гідропарку плавця супроводжував цілий табун мусорів», «Тому що без мізків беруть тільки в ці шарашкіни конторки», - додають в коментарях розсерджені городяни.

Нагадаємо, раніше пообіцяли вбити дочку – як копи шукають вкрадений велосипед українського кур'єра.

Як повідомляв портал "Знай.uа" молодого львів'янина жорстко побили п'ять чоловіків.

Також "Знай.uа" писав, що у Тернополі чоловік облив дружину окропом.