У Києві шукали безвісти зниклу молоду жінку. Допомогти знайти її благали чоловік та маленька дочка. Про це повідомляють у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

«Просимо допомогти знайти маму та дружину!», - пишуть у спільноті.

Зазначається, що Поліщук Тетяна Петрівна 1985 року народження у п’ятницю, 5 червня, рано-вранці вийшла з дому на вулиці Туполева, 5Г, та додому не повернулася.

Прикмети зниклої жінки – близько 165 сантиметрів зросту, близько 53 кілограмів ваги. Середньої тілобудови, очі зелено-сірого кольору.

На момент зникнення на жінці були болонова куртка з капюшоном жовтого кольору, блакитні джинси та кросівки чорного кольору з білою підошвою. Із собою взяла невеликий рюкзак чорного кольору.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

«Це прекрасна мама і найкраща дружина! Я не можу повірити, як це могло статися?!», - пишуть у коментарях знайомі жінки.

«Може, вона пішла після сварки? Просто пішла, тому що її все дістало, - відпочине, заспокоїться і повернеться», «Залишивши дитину?», «О п'ятій ранку просто так не йдуть», - коментують кияни.

Пізніше стало відомо, що жінка знайшлася. Подробиць інциденту не розголошують.

Нагадаємо, раніше у Дніпрі та області вже кілька днів розшукують 81-річну жінку.

Як повідомляв портал Знай.uа в місті Кривий Ріг Дніпропетровської області без вісті пропав 14-річний хлопчик азербайджанської національності.

Також Знай.uа писав, що в Дніпрі вже більше трьох місяців розшукують офіцера ЗСУ.