У Києві, на Троєщині, невідомий побудував собі «дачку» прямо на даху житлового висотного будинку. Про це повідомляється в телеграм-каналі «Київ сьогодні».

Наголошується, що імпровізований будиночок з фанерних листів та жерсті з'явився на даху будинку по вулиці Лаврухіна нещодавно – можливо, під час карантину. Невідомий «загарбник» навіть зібрався ставити навколо будиночка огорожу.

«На Троєщині киянин побудував собі будинок прямо на даху висотки. По периметру будинку на вулиці Лаврухіна, 11, на даху вже розставлені металеві стовпчики і планується зведення паркану», - пишуть у співтоваристві.

Фото: «Київ зараз»
Фото: «Київ зараз»

«Зрозуміло, що це незаконно. Але він нікому не заважає. Доступ до всіх технічних приміщень вільний», - зазначає начальник будинкового ЖБК.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

За словами начальника, «будівельник» за свої гроші провів ремонт даху, на якому облаштував собі житло: «Поклав нормальну ізоляцію і два шари товстого руберойду». Так що виселяти нового мешканця з дому поки не збираються. Поки не відомо, чи заважає його господарство сусідам знизу.

Нагадаємо, українці обурюються через "курника" на Майдані: нічого святого, - "лише б урвати".

Як повідомляв Знай.uа, забудовник, кинувшись інвесторів ЖК Міністерський, заробляє в РФ на мультфільмах, - ЗМІ.

Знай.uа писав, космічну вартість Шулявській розв'язки перевірить Кабмін: "Гроші можуть бути викрадені або піти на заставу".