Чиновники столичної мерії за 2019 рік встигли значно покращити свій майновий стан. Про це свідчать дані їхніх декларацій. Лише за минулий рік вони «розжилися» на нові машини та квартири.

Зокрема, у керівника столичних житлово-експлуатаційних контор Дмитра Науменка є в декларації столична квартира площею 125 кв. м, та два гаражі, у дружини - дві земельні ділянки у майже 1 тис. кв. м у Ходосівці під Києвом. Крім того, вона купила житловий будинок у 180 кв. м за півтора мільйона гривень. Автопарк поповнило авто BMW Х3 2015 року випуску за 900 тис. грн.

Зарплатня Науменка за 2019 рік склала півмільйона гривень, готівкою вдома тримають 74 тис. дол.

У директора Департаменту земельних ресурсів Петра Оленича є в декларації чотири земельні ділянки на 6 тис. кв. м у селі Богданівка під Броварами, та право користування на квартиру в 68 кв. м у Вишневому. В 2019 році дружина чиновника придбала новий "Лексус" за 1,2 млн. грн. Зарплатня чиновника склала 580 тис. грн, в готівці тримає 62 тис. дол., а його дружина - 42 тис. дол.

Директор Департаменту комунальної власності Андрій Гудзь володіє двома київськими квартирами на 120 та 68 кв. м, причому меншу він купив ще 1997 року «за 12 грн». Також він має дві земельні ділянки – на 1 тис. кв. м кожна. Минулого року він став власником дачного будинку в Осещині за 432 тис. грн. 2019 року блага продовжували сипатися на чиновника, як з рогу достатку - його дружина купила новенький автомобіль "Субару Аутбек" за понад мільйон гривень. Його зарплата склала 560 тис. грн за рік, на банківських рахунках осіло 127 тис. грн, а вдома готівкою - 300 тис. грн. У дружини готівкою - 10 тис. дол.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

У директора Департаменту містобудування та архітектури Олександра Свистунова в декларації – столична квартира на 130 кв. м та гараж. Ще одну квартиру чиновник придбав минулого року - площею у 50 кв. м. Дружині головного архітектора «дісталася» земельна ділянка у 690 кв. м у Вишгороді, за 100 тис. грн. Також обоє мають автомобілі "Вольво". Зарплатня чиновника склала 500 тис. грн, стільки ж отримала його дружина як підприємець. Готівкою він тримає вдома 41 тис. дол. і 875 тис. грн, а дружина - 50 тис. грн і 43 тис. дол. На банківському рахунку Свистунова - 320 тис. грн.

У голови департаменту міського благоустрою Олексія Кулеби в декларації вказано 25% київської квартири в 87 кв. м, та земельна ділянка на 0,04 кв. м у Києві. У дружини - будинок на 376 кв. м під Києвом, і земельна ділянка в 0,15 кв. м. Минулого року дружина чиновника придбала гараж у столиці площею в 45 кв. м. Готівкою чиновник має 20 тис. дол. і 20 тис. євро. Таку ж суму в доларах тримає дружина Кулеби, а також 90 тис. грн на рахунку в банку.

Нагадаємо, в Україні відмовляться від паперових трудових книжок – як працюватиме електронний кабінет. Українським урядом схвалено рішення щодо обліку трудової діяльності працівника в електронній формі

Як повідомляв портал "Знай.ua", депутат Мамоян насмішив декларацією, мільйонні статки, гроші від тата і копійчані авто. Депутат від "ОПЗЖ" Суто Мамоян у 2019 році задекларував 2 Land Cruiser за $800.

Також "Знай.ua", українцям показали потенційних вбивць на дорогах, Геращенко опублікував список порушників. Антон Геращенко оприлюднив номерні знаки водіїв-порушників