У Києві на території занедбаного дитячого саду наркозалежні громадяни організували наркопритон. Вони регулярно приходять сюди за "кайфом". Місцевий житель зняв на відео, як один з таких залежних людей спробував отримати задоволення, але його зняли на камеру. Відео опубліковано на сторінці Київ Оперативний в Facebook.

Чоловік за кадром говорить, що це все відбувається не вперше. Він назвав адресу – бульвар Перова, 25а. Також він передав привіт поліції, яка не звертає уваги на дане місце, де регулярно збираються дані товариші.

Після цього чоловік прогнав покачивающегося вже від дії заборонених препаратів людини і попросив передати його друзям, щоб більше сюди не приходили.

Обережно, нецензурна лайка! У людини увірвався терпець, але щось у його словах і правда є. Насправді ж ніхто не займається наркозалежними. Тупо зробили якусь сумнівну метадонову програму і все на цьому🤷🏻‍♂️

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 4 juni 2020

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Варто відзначити, що в Харкові зловили наркомана, який здав свою квартиру під наркопритон, що отримати гроші на нові дози. Орендарі розплачувалися з власником житла наркотиками, які там же готували. Поліція накрила цей притон і тепер всім учасникам змови загрожує до трьох років позбавлення волі.

В Запоріжжі поліція накрила наркопритон, яким заправляла 20-річна місцева мешканка. Під час обшуків були вилучені заборонені речовини та інші докази незаконної діяльності. Як виявилося дівчина готувала і збувала наркотики і для отримання прибутку.

Нагадаємо, Знай писав, що в Харкові зловили накомана, який здавав свою квартиру за наркотики такимже наркоманам.

Знай повідомляв, що в Запоріжжі взяли з полицным жительку, котра торгувала наркотиками.

Нещодавно Знай передавав, що в Запоріжжі колишній зек торгував наркотиками.