У Києві назріває черговий протест. На цей раз на масові протести збираються так звані «євробляхери» - власники автомобілів на іноземній реєстрації. Про це стало відомо з повідомлення в телеграм-каналі PavlovskyNEWS.

«У центрі Києва готуються мітингувати "євробляхери". Будівлю Кабміну починають перекривати правоохоронці», - повідомляють автори посту.

Відзначається також, що дуже багато автомобілів зараз припарковані на узбіччі проїжджої частини біля урядової будівлі.

Неподалік від Кабінету міністрів групами збираються учасники протестів, які готуються до проведення акції.

Фото: PavlovskyNews
Фото: PavlovskyNews

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Фото: PavlovskyNews
Фото: PavlovskyNews

Фото: PavlovskyNews
Фото: PavlovskyNews

Фото: PavlovskyNews
Фото: PavlovskyNews

За словами протестувальників, вони вирішили нагадати уряду, що роками добиваються можливості розмитнити свої транспортні засоби, і владі немає до цього ніякого діла. Розпочати акцію протесту планують близько 10:00.

У телеграм-каналі попередила столичних водіїв про те, що через мітинг проїзд по даному району сьогодні може бути ускладнений або зовсім перекритий.

Нагадаємо, "Українці платять за корупційні пільгові кредити компаній Порошенко" - нардеп показав, як нам залазять в кишеню.

Як повідомляв Знай.uа, документи українців перевірять за допомогою смартфона - "корочки" можна залишити вдома.

Знай.uа писав, евробляхеры здивовані новиною про "20 % від Саакашвілі": зміни можуть відбутися вже в червні.